Goa Event Answers Google Pay 2020 : गूगल पे में गो इंडिया इवेंट में हिसा लीजिये और अकरसक इनाम पिये, आपको 5 आसन से सवाल के जवाब देना होता है . जिसके उतर हमने आपको निचे बताये हैं. अगर आप सभी का सही उतर देते हैं तो आपको स्क्रैच कार्ड मिलता हैं. जिसमे तरह तरह के इनाम होते हैं. 

Google Pay Go India Goa Event All Quiz Answers

How to Play Google Pay Go India GOA Event Game


1. First Of All Update Google Pay App From Google Play store .

2. Now Just Open The App & Login With Your Number.

3. Now Scroll Down The Page And Tap On Go India Game Offer.

4. Collect GOA Tickets And Visit GOA City From 27th-29th Nov, 

5. You Can Visit GOA City Second Time If You Have Visited GOA City Before.

6. Answer All 5 Correct Answers And Win Up to ₹100 Directly Into Bank.


Google Pay Go India GOA Event Questions And Answers


Q1. Which of the following forts is located in Goa?
Answer  – Chapora Fort

Q2. Which of these beach is not located in Goa?
Answer – Gokarna beach

Q3. Which of the following is a popular Goan drink?
Answer – Kokum juice

Q4. North Goa and South Goa are the 2 _______ of Goa ?
Answer – District

Q5. Which of these is one of famous beach in Goa 
Answer – Calangute Beach

Q6. What is best deals or souvenirs when shopping in Goa?
Answer – Goa T-Shirts

Q7. You get a call from a person promising you city tickets. The caller asks you to install a software share over SME and you can get any ticket that you want. You will
Answer – Never Install any such software or app

Q7. Xacuti, Saraptel and Vinadaloo are examples of
Answer – Curries

Q8. Which of these waterfalls in Goa has served as the shooting location for a popular bollywood movie
Answer  –  Dudhsagar Falls

Q9. How many districts does Goa have ?
Answer – 2

Q10. Which of these is one of famous beach in Goa 
Answer – Calangute Beach

Q11. The church located in Goa is the largest church in Asia
Answer – Se Cathedral

Q12. Which of the following is a popular shopping location in Goa?
Answer – Arpora Night Market